Despre Informatii despre brandul Akcent
Noutăţi Noutati. Intalniri. Arhiva de stiri.
FanClub FanCluburi. Inscriere. Documente. Privat.
Servicii Cea mai bogata oferta de servicii
Contact Posibilitati de contact.Termeni si conditii. Confidentialitate

Office
Concept
Termeni
Cofidenţialitate

Concept


Websit-ul http://Akcent.home.ro, are o istorie lunga si tot pe atat de incarcata.
Si-a inceput activitatea prin 2000 ca un ajutor pentru fanii Akcent din comunitatea pe care o formam. Pe atunci, "veneram" muzica house, si bineintes pe Akcent, reprezentati de seama ai acestui "curent". Conta mai putin persoanele care formau "trupa", important era muzica house care era la inceputul ei. Din breasla muzicala amintim pe cei de la Impact, Voltaj, Class, Animal X, care alaturi de "Ultima vara", hitul Akcent, scoteau pe piata melodii ca "E vara e Pro Fm" si "Toata lumea" (Class), "N-am crezut" (Animal X), Albinutza (Voltaj), "Pleaca!" (Endless Zone & Central BPM).
Akcent, pe atunci format din Adrian Sână şi Ramona Barta, ereau implicaţi în diferite campanii, şi cred ca cea mai importanta la vremea accea la care a participat şi Akcent a fost: "Faci ce vrei şi ştii ce faci", campanie anti-sida, susţinută şi de Valahia, NSK, Activ, 3rei Sud-Est, Umbre.
Asa a început Akcent, asa a început si activitatea FanClubului. Pe atunci era aproape imposibil sa poti avea un fanclub oficial. De ce? Pentru ca nu exista o legătură între fan şi casa de discuri, guvernatoare, cum imi place mie să spun. Nu exista nici pic de organizare pentru că mai toata lumea privea financiar, mai mult, nu că s-ar fi schimbat foarte mult acum dar suntem pe drumul cel bun.
FanClubul Akcent Mioveni (pe atunci FanClub Akcent Arges) l-am format din dorinta de a avea o organizaţie, cu ajutorul căreia să ne putem întâlni mai mulţi, mai des, să vorbim despre Akcent şi despre ce mai fac ei, pe scurt făceam ceea ce înseamna termenul de "fanclub", chiar dacă acum s-a cam denaturat esenţa cuvântului, cu voia sau "nevoia" altora. Aşa a apărut http://www.akcent.home.ro, o cale mai simplă de comunicare, chiar dacă pe vremea aceea foarte putini aveau internet.
Mai tarziu, cu un an, Akcent s-a reformat într-un boyband cu patru componenţi. Am privit cu scepticism schimbarea, dar ce vedeam, ce simţeam şi ce auzeam îmi placea, de aceea, am luat legatura cu cei care încă mai eream fani in cadrul organizaţiei, şi am hotărât să ne reformăm, să întarim ceea ce aveam, să devenim oficiali. Nu ne-a luat mult, şi cu "Ţi-am promis" în minte am umblat să oficializăm fanclubul. Am "umblat" prin toată ţara pentru a da de FanClubul Central şi am ajuns pe la Braşov, cică acela era. Era ok, am reuşit şi eream foarte bucuroşi. Următorul pas: renaşterea site-ului www.akcent.home.ro. Va reamintesc că primul sit oficial al akcentuaţilor a fost www.akcent.go.ro. Mai târziu lăsat la voia sorţii în mâna oricui, pentru că aparea www.akcent.rol.ro. Aşa că sub o grafică deloc placută acum, dar foarte "venerată" atunci s-a relansat www.akcent.home.ro, cu un template de pe un sit care facea totul pentru tine.
Am trecut mai departe şi am trimis înştiinţări publicaţiilor care apăreau. Slavă Domnului, am reuşit să conving câteva publicaţii naţionale sa publice anuntul. Şi a fost benefic... De ce? M-a sunat preşedinta FanClubului din Iaşi pentru a face cunoaştiintă. Atunci mi-a vorbit de Alina, preşedinta Fanclubului Central, care era în Bucureşti. Am înlemnit. Până la urmă am dat de Alina, şi am oficializat cu adevărat FanClubul acesta (pe atunci FanClub Akcent Arges), având datoria să "am grija" de fanii din acest judeţ. De atunci luna ianuarie, este luna aniversară a FanClubului Akcent Mioveni.
Schimburile "la vârf" au facut ca din acel FanClub care reprezenta interesele din judetul Argeş, să devină FanClub Akcent Mioveni şi să reprezinte interesele acestei zone. Să lasăm timpul să decidă dacă s-a facut în interesul fanilor şi al trupei.
"Fata" site-ului www.akcent.home.ro (accesibil si ca akcent.home.ro) a fost refacuta de câteva ori oficial si publicata, dar a suferit schimbari majore offline. Acesta este ultimul template lansat si sper sa faca cât mai usor accesul la informatie al fanilor Akcent, lucru primordial si lege în cadrul FanClubului Akcent Madness Mioveni, şi pe langă acest lucru să promoveze imaginea şi brand-ul Akcent. Nu de puţine ori site-ul a reprezentat subiecte in presă, articole comentate şi poate controversate.
Acest layout al www.Akcent.home.ro este al 9-lea prezentat oficial. In timp ce voi cititi aceste randuri in backgroud vi se pregateste aniversarea celui de-al 10 template. Actualul layout este unul inspirat din documente ale celei mai mari companii de dezvoltare software din lume.
Cel mai important lucru este că existăm, şi fară voi, fanii, nu s-ar putea realiza acest lucru. În numele FanClubului Akcent Madness Mioveni, judeţul Argeş, pe care-l reprezint, în numele intregii familii de fancluburi Madness, şi nu în ultimul rand în numele băieţilor de Akcent vă mulţumim pentru ajutor, pentru întrebări, pentru vizita pe sit, pentru critici şi conversaţii.
Personal multumesc lui Dy, lui Marius, lui Mishu si lui So, acesti baieti care mi-au oferit nu de putine ori satisfactia si puterea de a merge mai departe. Sa nu uit prietenii din Grupul Madness si fanii din cadrul FanClubului si din toata tara. Să-i salutăm şi pe cei de la Roton, aşteptând lansarea cât mai multor materiale valoaroase şi petreceri fastuoase.