Despre Informatii despre brandul Akcent
Noutăţi Noutati. Intalniri. Arhiva de stiri.
FanClub FanCluburi. Inscriere. Documente. Privat.
Servicii Cea mai bogata oferta de servicii
Contact Posibilitati de contact.Termeni si conditii. Confidentialitate

Office
Concept
Termeni
Cofidenţialitate

Termeni şi condiţii


CITESTE TERMENII SI CONDITIILE CU ATENTIE. DACA NU ESTI DE ACORD CU ELE, NU MAI UTILIZA ACEST SITE WEB. PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE.

1. Generalitati.
1.1 Tot ceea ce vedeti sau cititi in acest site este protejat de legea dreptului de autor, excluzand exceptiile indicate ca atare in text, dar utilizarea informatiei este supusa acestor termeni si conditii.
1.2 Www.Akcent.home.ro incearca pe cat posibil sa va ofere in acest site informatie cat mai noua posibil, dar nu ofera garantii in ceea ce priveste exactitatea acesteia. Www.Akcent.home.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din continutul acestui site.
1.3 Nu aveti voie sa transmiteti prin intermediul acestui site nici un fel de materiale ilegale, defaimatoare, calomniatoare, amenintatoare, obscene, scandaloase, instigatoare, pornografice, profane sau orice alt fel de material care constituie sau poate fi considerat ca o ofensa adusa unor persoane sau organizatii, implicand responsabilitatea civila sau instigand la incalcarea legilor statului.
2. Obligatiile www.Akcent.home.ro
2.1 Www.akcent.home.ro si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul www.Akcent.home.ro, al furnizorilor, sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. Www.Akcent.home.ro si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
2.1.1 informatia, sfaturile, opiniile, reprezentarile din orice material receptionat prin intermediul prezentului sit vor fi corecte, la timp sau in vreun alt fel de incredere
2.2.2 serviciul va fi neintrerupt sau fara erori, ca eventualele defecte vor fi corectate sau ca serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusuri sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului;
2.2 Cu exceptia prevederilor incluse in acesti termeni si conditii, toate conditiile sau garantiile care ar putea fi implicate sau incluse in acest set de termeni si conditii, prin lege sau in oricare alt mod, sunt expres excluse in masura permisa de lege. In nici o circumstanta www.Akcent.home.ro nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor, a acestui sit web sau aparute in urma unui act sau fapt;
2.3 In cazul in care www.Akcent.home.ro nu respecta sau incalca termenii inscrisi aici acesta nu poate fi trasa la raspundere in nici un mod.
3. Suspendarea si incetarea furnizarii serviciului
3.1 Www.akcent.home.ro are dreptul sa suspende sau sa inceteze furnizarea serviciilor fara vreo instiintare prealabila.
3.2 Oricand sit-ul si serviciile oferite de www.Akcent.home.ro si furnizorii acestuia pot sa nu functioneze corect sau sa fie intrerupte pentru revizuiri si upgraduri.
3.3 Www.akcent.home.ro isi rezerva dreptul de a intrerupe orice legatura fara o notificare prealabila.
4. Utilizare Improprie si Raspunderi
4.1 Beneficiarul (vizitatorul) declara pe propria raspundere ca va folosi www.Akcent.home.ro si serviciile acestuia doar in scopuri legale.
4.2 Clientul (beneficiarul serviciului/serviciilor, vizitatorul) este de acord sa scuteasca de raspundere si sa nu actioneze www.Akcent.home.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor www.Akcent.home.ro de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de www.Akcent.home.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.
4.3 Clientul se angajeaza sa suporte si sa plateasca toate costurile, distrugerile, onorariile (incluzand orice cheltuieli judecatoresti) si cheltuielile procedurilor de judecata impotriva www.Akcent.home.ro, rezultate din orice pretentie mentionata in cadrul acestor termeni, sa notifice www.Akcent.home.ro despre asemenea pretentii si sa-i ofere posibilitatea de a se apara, sau de a ajunge la o intelegere in cazul unor astfel de pretentii, precum si asistenta necesara pentru a se apara impotriva lor, exclusiv pe cheltuiala clientului.
4.4 Plata tuturor cheltuielilor intra in sarcina clientului.
5. Securitate
5.1 Clientul ia la cunostinta ca www.Akcent.home.ro nu poate asigura securitate maxima asupra oricarui subiect de orice natura.
5.2 Clientul ia la cunostiinta ca www.Akcent.home.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile, va fi permanent in siguranta.
6. Utilizarea serviciilor
6.1 Serviciile oferite de www.Akcent.home.ro sunt GRATUITE. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.
6.2 Clientul care incheie acest contract se obliga sa nu revanda, sa nu dea in folosinta, sa nu subinchirieze sau sa nu transfere serviciul sau parti din el in oricare alt mod. Incalcarea acestei dispozitii rezerva dreptul de a cere daune in cazul in care aceste lucruri nu sunt respectate si sunt probate in instanta.
6.3 Toate documentele de pe www.Akcent.home.ro sunt supuse legii dreptului de autor. Unele au ca unic detinator www.Akcent.home.ro, FanClub Akcent Madness Mioveni, Floarea Adrian sau alte persoane si/sau organizatii. Fisierele de pe acest site pot fi folosite numai de catre vizitator in conditiile folosirii strict personale personale, neincluzand publicarea, folosirea in media, folosirea de captare a veniturilor, acestea considerandu-se necuvenite. Pentru orice problema in legatura cu folosirea si/sau uitilizarea fisierelor de pe locatia www.Akcent.home.ro luati legatura cu administratorul/administratorii sit-ului. Informatii despre contact gasesti non-stop in cadrul sectiunii Contact > Office de pe www.Akcent.home.ro. Acesta este unicul detinator al darii de drept de folosinta directa sau indirect (in cazul in care fisierele in cauza apartin altor terti). Nerespectarea termenilor duce la incalcarea prezentului contract, consecintele fiind prezentate si acceptate prin vizita locatiei www.Akcent.home.ro.
6.4 Acest site web este controlat de catre www.Akcent.home.ro. Prin accesarea acestui site, clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Www.Akcent.home.ro nu ofera nici o asigurare ca acest site si continutul lui se supun legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singurul responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
6.5 Www.Akcent.home.ro solicita Clientului sa raporteze orice neregula referitoare la functionarea sit-ului.
7. Www.Akcent.home.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile fara o notificare prealabila.
8. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii
Clientul confirma ca a citit si accepta acesti termeni si conditii. Deasemeni clientul declara pe propria raspundere ca datele furnizate sunt adevarate, exacte si complete. Utilizarea www.Akcent.home.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. În cazul în care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.