Despre Informatii despre brandul Akcent
Noutăţi Noutati. Intalniri. Arhiva de stiri.
FanClub FanCluburi. Inscriere. Documente. Privat.
Servicii Cea mai bogata oferta de servicii
Contact Posibilitati de contact.Termeni si conditii. Confidentialitate

Akcent
Albume

Adrian
Marius
Mihai
Sorin

Roton

Mihai Gruia

"Îmi place să trăiesc viaţa la maxim”

Cel mai tânar membru al formaţiei s-a născut în Bucureşti, pe 9 mai 1982. Cu ochii caprui si parul negru, este de departe unul dintre cele mai sexy staruri din Romania. Are 1,86m şi este în zodia taurului. In planul mâncărurilor, preferinţele sale sunt pizza, cartofii prăjiţi şi fisticul, iar bautura de care nu se mai satură este Coca-Cola; nu ii plac prăjiturile.
Cea mai mare pasiune a lui este sportul; a practicat înot, rugby, fotbal si judo. Filmul său preferat e "Pulp Fiction", pe care l-a vazut de cel puţin nouă ori, iar ca actori îi admiră pe Robert de Niro si Angelina Jolie. Se joacă toată ziua pe calculator, îi place să iasă la film cu băieţii, să colinde magazinele şi mai ales să conducă maşina. Tocmai de aceea a reusit performanţa sa fie urmarit de poliţie, şi de fiecare dată când iese cu maşina în oraş este urmărit de ghinion, şi-l opreşte poliţia din diverse motive. Mihai spune că nu se uită niciodată la desene animate. Este mare ascultător de Queen, The Doors si Robbie Williams, iar pe plan autohton îi plac cei de la Holograf. A lucrat şi el in modelling, unde a prins gustul scenei. După primul concert în aer liber, Mihai s-a îndrăgostit de concerte: "Ceea ce-mi doresc acum e să avem cât mai multe spectacole. Chiar dacă treceam prin mari emoţii înainte, o data ce ajungi pe scena, uiţi de tot. Ca orice taur, sunt un romantic incurabil si m-aş casatori şi maine, dacă persoana respectivă ar simţi accelaşi lucru pentru mine. Important e că-mi doresc ca succesul să nu-mi schimbe felul meu de-a fi şi nici relaţiile cu ceilalti".
Fiind timid, nu face primul pas şi lasă fata să-l faca. Defectele pe care nu trebuie să le aibă o fată pentru a fi pe gustul lui Mihai: "Să nu fie încuiată…". De un lucru e sigur: "Nu mi-aş înşela niciodată prietena. Nu aş putea; m-aş urî dacă aş face lucrul ăsta!" Pentru Mihai cel mai important lucru într-o relaţie este încrederea, şi iată cum vede el femeia ideală: „Ochii si mainile sa aiba "ceva"”, iar pentru a-l cuceri definitiv iată unde ar trebui să-l duceţi pe Mihaiţă: "La munte, la soba. Nu in Elvetia, Uzbekistan, Pakistan… la Babele. Eventual cu un ceai alături…ca să nu ne dezhidratăm!" Lui Mihai i se pare foarte romantic "o noapte într-o cabană la munte, muzică lentă, foc, o persoană foarte specială… şi multă iubire". Pentru Mihai, fata ideală nu trebuie să fie înaltă, blondă si sa aiba măsurile ideale, ci trebuie ca atunci cand o vede să-l lovească ca un fulger.
La insistenţele mamei sale, în clasa a X-a, s-a apucat de modelling. A prins un fluturaş la metrou, s-a dus la adresă şi a luat preselecţia. Mihai: "Am urmat un curs de şaşe săptămâni. Nu eram înca obişnuit cu atâţia ochi aţintiţi asupra mea, dar mi-am depăşit timiditatea şi am luat cea mai mare nota din agenţie, la sfârşit. O luna nu s-a întâmplat nimic, şi apoi, tot la metrou, m-a reperat Vali Punga, model foarte cunoscut acum, care m-a întrebat dacă vreau sa fiu model. I-am explicat cum stau lucrurile şi am semnat imediat un contract. In 1999 aveam deja trei prezentari la activ: Sofitel, Antena1 si 'Surprize,Surprize!'". Următorul casting pe care l-a luat a fost cel de la Roton, în urma căruia a intrat în trupa Akcent. Singurul pe care îl cunoştea din trupă era Sorin, tot din modelling. "Vroiam sa intru în muzică. Aveam si un demo, pe care ulterior l-am abandonat într-un sertar. Când am început cu Akcent am şi renunţat la cariera de model. Dar am înţeles ceva de acolo: că dacă eşti slab şi timid, vei fi dat la o parte. Şi am mai învăţat să fiu sociabil, dar circumspect…".
Are un obicei foarte prost: ajunge prea repede la întâlniri şi de aceea, câteodată are de aşteptat şi câte jumătate de ora. A proclamat ziua de vineri, ziua lui norocoasă, deoarece vinerea i s-au întâmplat cele mai frumoase lucruri. În ceea ce priveşte o întâlnire cu un star, şi-ar dori să o întâlnească pe Angelina Jolie.
Melodia preferată a lui Mihai este "Love Hurts" - Nazareth. "Această melodie îmi aduce aminte de fratele meu şi de copilărie. Fratele meu mi-a adus o caseta cu Nazareth şi când am ascultat prima oară "Love Hurts", mi-a intrat pur şi simplu în suflet. Este o melodie care m-a marcat foarte mult, deşi nu aş putea să o leg de un eveniment trist din viaţa mea. Şi acum o ascult cu acceaşi plăcere".
Despre colegii lui de trupa, crede urmatoarele: Sorin este un prieten pe care mulţi şi l-ar dori, Marius este cu capul pe umeri, iar Adi este cel pe care te poţi baza întotdeauna. Un secret pe care fanele nu ar trebui sa-l stie despre Mihai este…: "Imi place să mi se spună cât mai des te iubesc".
Cel mai tânar membru al grupului a marturisit ca este foarte reţinut atunci când e vorba să povesteasca despre el. Are reputaţia unui tip care îşi utilizează într-adevăr mintea, dar câte nu se petrec şi în inima lui... Din primele clipe în care îl cunosti, te impresioneaza placut franchetea sa. Din punct de vedere amoros se pare că momentan este "ocupat".