Despre Informatii despre brandul Akcent
Noutăţi Noutati. Intalniri. Arhiva de stiri.
FanClub FanCluburi. Inscriere. Documente. Privat.
Servicii Cea mai bogata oferta de servicii
Contact Posibilitati de contact.Termeni si conditii. Confidentialitate

Akcent
Albume

Adrian
Marius
Mihai
Sorin

Roton

Sorin Brotnei

"Dumnezeu are grija de mine"

"Marele blond" al trupei, Sorin, s-a născut pe data de 15 decembrie 1980, în Baia Mare; mai are un frate, Cosmin. Este un segetător de 1,84m cu ochii albaştrii. Preferă mâncarea tradiţională românească şi sucul natural, mai ales cel de mere. Are ca pasiuni snowboardul si internetul. Filmul lui preferat este "Matrix" şi ca actori îi plac Brad Pitt si Robert de Niro.
Şi-a dorit să devină actor sau cantăreţ: "Până la urmă le-am făcut pe toate: am fost fotomodel (tot un fel de actor), iar acum îmi duc viaţa pe scenă ca solist vocal. Ce mi-aş putea dori mai mult?". Segetător veritabil, Sorin crede cu tărie în iubirea care ţine piept tuturor furtunilor: "Aş vrea să mă căsătoresc, să am propria mea familie, să am un copil… E ceea ce-mi doresc cel mai mult şi mai mult…". Pentru a cuceri o fată, Sorin încearcă să o impresioneze prin felul lui de a fi, zâmbeşte mult şi încearcă să fie cât mai cool. O "ea" ideală ar trebui să fie cam aşa: " În afară de iubire, fata trebuie sa fie blândă; corpul e mai puţin important. Dacă-i grasă, bine, daca-i slabă, bine". Iată ce trebuie să facă o fată pentru a-l cuceri pe Sorin: "Eu şi ea să ne dăm cu placa (adică facem snowboard) în Alpi. Şi după aceea, ne dam cu placa pe langă foc, în cabană". Pentru el, cel mai important într-o relaţie este încrederea şi dragostea. Din rândul vedetelor internaţionale, şi-ar dori o întâlnire cu Jennifer Lopez.
Sorin are un look cu totul si cu totul special, foarte aparte, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi manechini de la noi: "Ideea era să ne încadrăm în genuri diferite de imagine. Iar eu am ales sa fiu pata de culoare… blondă a trupei". A prezentat pentru Doina Levintza si Pierre Cardin; a aparut in reclame pentru Sony, Dialog dar si Ballantines si a aparut si pe MTV. De asemenea a reprezentat inaginea Radio 21. Are un piercing, in arcada dreapta: "Nu a durut deloc, e chiar mai puţin dureros decât îşi închipuie lumea. Sorin fiind un tip mai calm îi place la nebunie să-i enerveze pe Adi si Marius care sunt mai temperamentali: "Eu sunt cel care îi enerveaza. Sunt cel mai zapăcit si uit mereu sa fac diverse lucruri". Ceilalţi îi iau repede apărarea: "Dar tot el este cel care ne împacă şi ne înveseleşte", sare repede Adi. Despre colegii de trupa crede că: Adi este un baiat mişto de cele mai multe ori, că Mihai ii seamana foarte mult, cât despre Marius, când o sa fie "mare" vrea să fie ca el, adica cu capul pe umeri. Ţine foarte mult la colegii lui, şi obişnuiesc să iasă în oraş în formulă completă. Este înnebunit după haine cool şi crede că are un cuvânt important de spus în ceea ce ţine de domeniul vestimentar al colegilor săi de trupă. Şi pe langă toate acestea, Sorin este responsabil cu buna dispoziţie la Akcent.
Despre copilarie, carismaticul blond ne spune ca "eram un batăuş notoriu". Nenumăratele scene de "luptă" la care lua parte, mai mult vrând decât nevrând, nu puteau fi "suportate" de aparatul foto, Sorin neavând prea multe poze care să ne dezvăluie "calităţile" sale de veritabil luptător. Experienţa se pare că i-a folosit din plin, căci din momentul în care a devenit licean, s-a transformat într-un militant pentru pace… Când vorbeşte despre acele vremuri ale copilăriei, Sorin afişează un zambet ştrengăresc, semn că amintirea acelor vremuri îi face plăcere. Bătăuş de profesie, avea mai tot timpul ceva de împărţit cu ceilalţi copii care, sătui de atâtea castane, şuturi şi pumni, fugeau la tanti Livia, mama lui Sorin, de la care asteptau salvarea. Semn ca era un dur în adevaratul sens al cuvântului, Sorin se supara sistematic şi pe propriul său cap, pe care şi-l spărgea. Datorită ghiduşiilor sale, Sorin a început liceul cu nota 4 la purtare. Liceul de arte, cel mai indicat loc de unde putea fura albume pe care le vindea la anticariat. Şi referitor la examenul de BAC, Sorinel al nostru are o surpriză: la istorie a copiat şi a luat cea mai mare nota pe scoala (9,64); dar hoţul neprins e negustor cinstit!
Melodia preferată a lui Sorin este "911" - Wyclef Jean & Mary J. Blige, care l-a "alungat" din Paris…"în februarie - martie, acum ceva ani, eram la Paris cu un contract şi îmi era foarte dor de prietena mea, Felicia. Atunci fusese lansată "911". De fiecare dată când o auzeam, mă gândeam la prietana mea. De altfel, trebuia să stau trei luni în Paris, dar am stat doar două pentru că nu am mai putut să stau departe de ea".
În domeniul muzical îi mai plac cei de la Sistem şi în general, muzica house. Pe Sorin îl puteaţi găsi aproape în fiecare seara pe mIRC.
Apropos: crede în Dumnezeu şi încearca să citească din Biblie în fiecare seara… v-aţi dat seama prin modul în care îşi exprimă acum iubirea faţă de cel pe care îl iubim şi noi… sau ar trebui.. să-l iubim….
Un secret pe care nu ar trebui să-l ştie fetele despre el, este: "Dacă o fata imi spune "dragul meu", m-a dat gata''. Vreţi să ştiţi ce crede Sorin că este foarte romantic? Ei bine …filmul "Întalnire cu Joe Black".
Este din Baia Mare si a venit în Bucuresti pentru a urma cursurile Facultăţii de Arte Plastice (secţia Ceramică, Sticlă şi Metal).
Actualmente, traieste alaturi de Liliana Bulgac, un cunoscut manechin. Singura problema ar fi distanta carei desparte pecei doi, ea fiind studenta în Chisinau. Se pare ca Sorin are gânduri mari svonindu-se ca, dupa mai bine de doi ani, inelul de logodna a fost oferit.