Ajungind la concluzia ca trebuie sa incepeti sa va obisnuiti cu noul AKCENT, i-am adunat pe cei patru baieti laolalta (si nici nu a fost greu, ca sunt mai tot timpul impreuna!) si i-am luat la intrebari.
Azi, episodul numarul 1: ADRIAN (ADI).
Este membru fondator al grupului AKCENT! In continuare este cel mai cunoscut dintre ei; cel mai celebru! A fost intotdeauna un tip foarte ambitios. Este mai mult decit inteligent si plin de talent, de asemenea este un tip deosebit de sentimental care isi cunoaste perfect prioritatile. De fapt, il banuim ca ar avea o groaza de secrete ascunse adinc in inima sa! Esentialul este ca nu are deloc fite!
“Consider ca am avut noroc ca am crescut intr-un oras mic si am avut o gramada de prieteni; toti ne cunosteam intre noi!”. A avut o copilarie si o adolescenta superbe. “Cintam de mic copil”, explica el. Are muzica in urechi toata ziua, fiind animator radio. Ideea de trupa ii apartine.
S-a nascut pe 18 aprilie (Berbec), a terminat Liceul de Telecomunicatii si a absolvit Jurnalistica la Cluj. Pasiuni: muzica, munca de radio si Internetul. Asculta cu placere de la Klubbheads la Oasis. A crescut pe ritmurile anilor '80, a inceput sa mai inteleaga ceva din muzica anilor '90, iar prin '95 era tot mai atras de noul (atunci) curent rave. Astazi, ADRIAN este pasionat de tot ce inseamna muzica, avind gusturi muzicale dintre cele mai variate. “Depinde de starea mea de moment, dar imi place rap. Imi place rock. Imi place house. Imi place R&B. Chiar nu ma pot decide daca imi place vreunul mai mult!”. Astazi, cind AKCENT se pregateste pentru marea re-lansare, ADRIAN ajunge mai rar in Baia Mare. Dar face tot posibilul sa-si pastreze atasamentul fata de familie intact.
“Craciunul, care e pentru mine cea mai speciala sarbatoare, il voi petrece acasa cu familia”, spune el. Oricum, chiar si cind e departe de ai lui, Adi pastreaza la el poze cu membrii familiei lui, de care este foarte mindru. Desigur, viitorul lui Adi include gramezi de muzica noua cu AKCENT. Sa aduca oamenilor fericire prin muzica lor este un vis care se indeplineste. “Imi doresc doar ca oamenilor sa le placa muzica noastra. Cind asculta la radio unul dintre cintecele noastre sa le vina sa danseze, sa zimbeasca si sa cinte cu noi! Asta vreau!”. Dar deocamdata, Adi isi tine bine ascuns visul lui cel mai de pret si este foarte ocupat sa faca din AKCENT o formatie de succes!