Episodul numarul 2 din serialul AKCENT se va dovedi incitant; iar lucrurile nu se vor opri aici, va garantam!
Dinamic dar introvertit, Marius pare cel mai cu capul pe umeri dintre AKCENT-i. Calm si cumpatat, nu ii place sa se intinda la vorba! Insa pina la urma tot am reusit sa scoatem cite ceva de la el! Este atit de cu picioarele pe pamint! Cind vorbesti cu el, toata atentia o are indreptata asupra ta. Te priveste drept in ochi si raspunde dupa ce se gindeste bine, mai ales daca intrebarea se refera la viata lui personala.
”De mic visam sa devin cintaret!”, ne destainuie. “Si sunt oricum convins ca, daca voi fi un mare star, nu mi se va urca la cap!”. Ca mai toate starurile internationale, Marius si-a dovedit calitatile vocale cintind in corul bisericii. Dupa care, tot ca vedetele de prima mina, a continuat sa cinte solo acapella si gospell in cadrul bisericii. De la muzica religioasa pina la piese pop cinta de mic orice. Pentru toti cei care il cunosteau, era cert ca e predestinat unei astfel de cariere. Marius este destul de tacut. Pare chiar un tip timid. Dar daca il vezi in actiune, iti schimbi rapid impresia.
Are o voce nemaipomenita si se misca bine. Oricum, nu incearca sa impresioneze prin nimic: este categoric un tip cu un extraordinar spirit de echipa. “Vrem sa fim perceputi ca patru baieti care adora sa cinte, sa danseze si sa-si faca show-ul. Care vor sa imparta bucuria muzicii cu restul lumii.”. Pentru el, faptul ca face parte din acest grup reprezinta unul dintre lucrurile cele mai importante din viata sa! Este instructor de spinning & funk.
Ca si ceilalti colegi ai sai, Marius este singur. Cum arata in viziunea sa fata perfecta?! “Cineva cu multa personalitate, foarte sincera, de incredere si de distractie”, spune el. Marius n-ar putea fi mai fericit decit este acum. “Sa fiu cintaret, sa fac ceva ceea ce imi place cu adevarat, sa merg la serviciu in fiecare zi pentru ca imi iubesc meseria, exact asta am asteptat pina acum!”, declara el zimbind. “Si sa ai talent pe care sa-l poti folosi, si chiar sa-l folosesti.
Cred ca destinul ne-a unit pe toti patru!”.