Episodul 3: SORIN Ne-am asezat la un pahar de vorba si l-am intrebat pe adorabilul Sorin tot ceea ce vreti sa stiti!
- Cum te simti acum ca faci parte dintr-o formatie?
“As putea spune ca este un vis care devine realitate. Sunt surprins de rapiditatea cu care se intimpla totul. Imi vine sa strig: incetiniti, nu mai am timp sa-mi traiesc viata!”
- Astepti cu nerabdare sa intri din nou in studio cu baietii sau mai mult iti doresti sa pleci in turneu cu AKCENT?
“In turneu e distractie maxima, dar in studio creezi si daca-ti place ceea ce faci... In studio poti sa faci ce vrei: sa compui cintece, sa creezi noi sound-uri...“.
- Ce ai facut inainte de a deveni o parte a trupei AKCENT?
“Mi-am dorit intotdeauna sa devin actor sau cintaret. Pina la urma, le-am facut pe toate: am fost fotomodel (tot un fel de actor!) si am ajuns si cintaret. Ca fotomodel, am prezentat pentru Levintza, Pierre Cardin, Michael Spier... Am doua editoriale in revistele de lux din Romania, am fost imaginea unui important post de radio... Daca esti in show-biz, te implici in toate domeniile corelate.”
- Care ar fi rolul de cinema pe care ti l-ai dori sa-l joci?
“As vrea sa fiu tipul cel rau! In toate filmele cel bun invinge, dar eroii negativi sunt cei pe care lumea ii admira.”
- Cum te vezi peste cinci ani?
“Desigur, tot cintind. Poate ca peste cinci ani nu vom mai fi impreuna, poate ca vom avea cariere solo sau poate ca vom disparea total din peisajul muzical. Oricum, in fiecare dintre noi zace un artist. Poate ca nedescoperit... Si nu se stie niciodata: poate ca doi sau trei dintre noi vor continua sa cinte impreuna!”.
- De ce crezi ca AKCENT este deosebit de alte grupuri?
“Pentru ca suntem naturali. Nu avem nimic de ascuns; suntem patru baieti obisnuiti, baietii pe care ii poti intilni oriunde: in baruri, pe strada, la scoala, la munca, in discoteci, in parcuri...”.

Episodul 4: MIHAI Este cel mai tinar membru al trupei. Probabil si cel mai vesel dintre cei patru... Pe el il vom intreba la un moment dat in viitor cum se descurca in relatia cu fanele!!! Acum insa ceilalti trei nu-l trateaza deloc ca si cum ar fi cel mai neexperimentat dintre ei...
Despre fata perfecta spune: “Chiar nu conteaza daca este blonda, bruneta sau roscata, daca are ochi verzi, albastri sau caprui. Trebui doar sa fie independenta (poate chiar putin rebela!), sa se simta bine in pielea ei si sa nu-i pese ce cred ceilalti despre ea.”
La intrebarea “ai reusit sa ai o prietena stabila de cind esti in AKCENT” ne-a raspuns nonsalant: “Nu merge.”
- Care ar fi rolul perfect pentru tine?
“Probabil mi s-ar potrivi un rol intr-un film de actiune. Ca Predator. De asemenea, mi-ar placea sa regizez un film.”
- Cine ar juca rolul principal intr-un astfel de film?
“Eu. (ride) Am discutat de citeva ori despre acest aspect cu colegii mei de trupa si in viitor poate ar fi grozav sa facem un film despre noi, despre trupa AKCENT”.