Dupa ce v-am tinut cu sufletul la gura in ceea ce ii priveste pe baietii de la AKCENT, iata ca a venit vremea sa aflam ultimele detalii inaintea lansarii pe piata a albumului lor (si asta chiar din propriile lor gurite!)!
Desi cuprinsi de febra pregatirilor unui eveniment de maxima importanta din cariera lor, cei patru AKCENT-i nu s-au sustras de la un micut interviu pe care cei de la Roton au tinut neaparat sa vi-l transmita de urgenta!
R: Salut, baieti!
ADI: Ti-am promis ca vom veni si … iata-ne!
SORIN: Sorin!
MARIUS: Marius!
ADI: Si Adi, ma!
R: Si acum, ca s-au facut prezentarile, sa intram direct in subiect, pentru ca stiu ca sunteti foarte grabiti si pe ultima suta de metri cu lansarea albumului… De ce noul AKCENT?!
ADI: Noul AKCENT pentru ca vrem sa aducem ceva nou in Romania, cum nu s-a mai vazut si cum se vede doar afara!
R: Cum s-a ajuns la noua formula?
ADI: S-a ajuns la aceasta formula foarte greu, dupa multe castinguri. Reprezentantii casei de discuri Roton si cu mine, care faceam parte din vechea trupa AKCENT, am ascultat o gramada de CD-uri demo si am vizionat la fel de multe casete video… Stiam precis ce vrem. Cautam trei baieti cu voci diferite, cu look-uri diferite si cu atitudini diferite si pentru asta baietii au fost testati la singe, cum se spune! Intr-un final, am gasit baietii potriviti: SORIN – cu o cariera solida de fotomodel in spate, MARIUS – latino-lover si MIHAITA, care e cel mai nou venit in trupa, dar care si el corespunde standardelor in vigoare!
R: Saptamina aceasta va lansati noul material discografic, care ar putea fi considerat un album de debut, datorita schimbarii radicale a formulei trupei. Ce contine acest album?
MARIUS: Albumul contine 10 piese si nici un remix! Se numeste “IN CULORI”, iar titlul albumului intr-un fel explica si continutul; adica, piesele sunt diferite, sunt “colorate”! Veti regasi mai multe stiluri si toate suna foarte bine. Vorbind despre imbinarea de genuri si stiluri muzicale, va putem destainui ca se regasesc aici un drumm’n base, garage step si ritmurile au la baza jungle.
R: La fiecare filmare de videoclip se intimpla si chestii ciudate sau amuzante. La shooting-ul pentru “Ti-am promis” s-a intimplat ceva neobisnuit?
SORIN: O chestie ciudata ar putea fi faptul ca fetele din videoclip erau chiar fostele noastre prietene, care-si intrau foarte bine in rol dealtfel! O alta chestie ciudata ar fi ca la pasajele filmate in gara eram super-inghetati si…
ADI: … si cu ocazia asta facem un anunt important pentru tara…
MIHAI: Corectam. SORIN: Ca gara nu e cea de la Sinaia, cum s-a scris in presa, ci este…
MARIUS: … cea din Suedia! (Risete.)
SORIN: … ci este gara de la Obor din Bucuresti. O-B-O-R! Alte chestii ciudate care nu s-au intimplat, dar care or sa se intimple in viitorul foarte apropiat, ar fi ca noi am hotarit sa ne cumparam fiecare cite un Trabant si sa ne busim undeva pe un cimp!
MARIUS si MIHAI: In joaca, in joaca!
SORIN: Da, doar in gluma, ce credeati?!
R: Si asa, de incheiere, nu va intreb ce planuri de viitor aveti, pentru ca sunt sigura ca sunt prea multe ca sa le insiruiti, ci vreau sa aflu la ce se pot astepta fanii de la voi?
ADI: Noi patru impreuna cu cei de la Roton muncim foarte mult pentru ca AKCENT sa ajunga in topuri. Trebuie sa-I multumim cu aceasta ocazie lui Eddie C.R.B.L. de la Simplu, care se ocupa de coregrafia noastra, ii multumim de asemenea lui Marius Moga, care a compus acest album special pentru noi… este un prieten foarte bun de-al nostru. In orice caz, fanii trebuie sa se astepte la ce-I mai bun si mai frumos de la noi, cei patru AKCENT-i!
MARIUS: De asemenea, muncim foarte mult pentru ca show-urile noastre sa iasa cit mai bine, din ce in ce mai bine! Fanii sa fie siguri ca la fiecare spectacol vom avea cel putin o surpriza pentru ei… nici un show nu va semana cu anteriorul!
MIHAI: Vom fi intr-o permanenta comunicare cu fanii, carora deja le multumim pentru sprijin, pentru ca asculta piesa noastra si… ii iubim mult!
SORIN: Si speram ca foarte curind, mai curind poate decit va asteptati, va aparea un nou videoclip AKCENT… o surpriza deocamdata!
R: Va multumesc, baieti, si… bafta cu lansarea!