“Ti-am promis ... un hit”, zic cei de la AKCENT! Si nu s-au tinut de cuvint : ne-au adus mult mai multe (viitoare!) hituri!
Ca albumul “In culori” a fost precedat de un N.O. Single (“Ti-am promis” – pentru cei care inca nu au aflat despre el, desi nu credem ca sunt multi acestia!), stie toata lumea! Ca ADRIAN, MIHAI, MARIUS si SORIN au fost aproape “linsati” de fane mai mult decit isterice la propria lor lansare si au dat autografe doua ore dupa concert, iar se stie! Ca videoclipul primului lor single inca mai face furori, se vede pe orice post TV specializat! Si atunci, ce ar mai fi de spus despre AKCENT?! Ca se pregatesc sa lanseze in eter un nou single... Ca si acest single va beneficia de un videoclip cel putin la fel de captivant ca si primul...
Ca ADRIAN, MIHAI, MARIUS si SORIN cistiga din ce in ce mai multe inimi si ca intr-un foarte scurt timp se va infiinta fan-clubul lor oficial (national!!!)... Da, toate acestea si... ceva in plus! Si anume: cu multa vreme inaintea lansarii oficiale a albumului lor de debut, impresarul lor se confrunta cu o avalansa de propuneri de spectacole si concerte pentru cei patru baieti!
Si dupa ce evenimentul de lansare a fost “consumat”, problema s-a agravat, in sensul ca aceste propuneri curg si curg si... nu se mai opresc! Iar baietii de la AKCENT sunt foarte necajiti... ca nu le pot onora pe toate! Daca ar vrea sa cinte 24 de ore din 24, acest lucru ar fi mai mult decit posibil!!! Asa ceva nu poate decit sa ne bucure si sa le uram sa faca fata in continuare cererilor de tot felul (chiar si in casatorie!)!!! Rezistati, baieti! “Calvarul” de-abia a inceput!