AKCENT au petrecut alaturi de fanii lor, luni, 2 septembrie, in club TWICE. Adi, Mihai, Marius si Sorin au incercat sa fie , pentru citeva ore nu idolii, ci prietenii fanilor lor. Akcent au povestit impreuna cu fanii, au cintat si au dansat alaturi de ei, au fost momente de karaoke, si tot ce trebuie pentru o petrecere excelenta.
Fanii au marturisit celor de la AKCENT de ce i-au ales pe ei si ce le place cel mai mult la fiecare dintre ei, au povestit lucrurile nebunesti pe care le-au facut pentru idolii lor, iar cei de la AKCENT au povestit despre ei fanilor lucruri pe care nu le-au facut publice pina acum. Despre Marius am aflat la aceasta petrecere ca inainte de a veni in AKCENT, ar fi trebuit sa plece in Egipt, insa a ales sa fie unul dintre cei patru baieti cool si de gashka din AKCENT.
Adi a povestit despre debutul sau intr-un film, Sorin a povestit despre aparitia lui mai putin conventionala intr-o revista, iar Mihai a marturisit ca este foarte retinut atunci cind e vorba sa povesteasca despre el. AKCENT si fanii lor si-au amintit impreuna cele mai importante momente din povestea AKCENT, incepind cu lansarea piesei “Ti-am promis”, devenita hit intr-un timp record si lansarea albumului “In culori” - 17 ianuarie 2002. Astfel, dupa o luna de la lansare, albumul a prins akcente aurii, iar in martie a primit DISCUL DE AUR. Au mai trecut doar citeva luni si albumul AKCENT de debut a primit DISCUL DE PLATINA, pentru vinzarea a peste 100.000 de unitati.
Nu mai putin importanta este cea mai recenta distinctie primita de AKCENT – Premiul Publicului pentru videoclipul “Ti-am promis”, in cadrul Premiilor MTV Romania pentru Productii Muzicale Romanesti. AKCENT au multumit pentru toate acestea tuturor celor care I-au sprijinit, dar mai ales fanilor pentru ca succesul de care s-a bucurat albumul “In culori” li se datoreaza lor, in primul rind. Petrecerea a fost organizata de FAN CLUB AKCENT, cu sprijinul casei de discuri ROTON.
A fost un cadou, din partea fanilor, pentru idolii lor. La rindul lor, AKCENT au oferit fanilor editia speciala a albumului “In culori” – ce contine piesele primei editii – cele mai multe devenite hituri, o galerie foto, un screen saver AKCENT si cele trei videoclipuri: “Ti-am promis”, “Prima iubire” si cel mai recent videoclip, “In culori”.