In acest weekend are loc lansarea noului videoclip semnat Akcent, videoclipul piesei “Buchet de trandafiri”, aflata in difuzare de cateva saptamani pe toate posturile de radio din tara. Piesa este un extras pe single de pe ultimul album Akcent, 100 BPM, care va fi lansat la sfarsitul lunii mai. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in mai multe locatii: Pe un teren de tenis de camp: Intr-o zi cu soare, cei patru – Ady, Marius, Sorin si Mihai – ies la tenis. Se incinge o partida la la dublu, insa ochii lui Sorin fug tot timpul in afara terenului, motiv pentru care o minge il plesneste drept in fata. Se creeaza un moment hilar iar revelatia se produce cand toti le observa pe cele 4 frumoase domnisoare imbracate si ele in costume de tenis dar care ii avertizeaza ca timpul lor a cam expirat si e momentul sa le elibereze terenul…
Se apropie, se recunosc unii pe altii, se imprietenesc dar brusc, incepe sa ploua torential ca in basme si cei opt parasesc terenul de tenis. La vestiar: Dupa partida de tenis, baietii canta in dus si la vestiar in timp ce se imbraca in hainele de strada, iar in paralel, se deruleaza imagini cu cele patru fete care sunt si ele sub dus. Cand ies, ii surprind pe baieti cantand si dansand pentru ele.
Curtea interioara a unui liceu: Noapte, pe terenul de baschet din interiorul unui liceu; Mihai coboara ca din cer incet-incet si-sicanta serios si afectat povestea. Se face lumina si se distinge o banca in jurul careia sunt adunate cele patru fete. Toata lumea aplauda distrandu-se de interpretarea “sobra” alui MIHAI. Party-ul continua pana cand rasare soarele.
Pe strada: AKCENT si cele 4 fete sunt pe strada in zori, cand in jur e pustiu iar trotuarele sunt ude; in drumul lor dau de o florarie in fata careia se opresc si contempla impreuna frumoasele buchete. In final, cei opt se despart - fetele o iau intr-o parte, baietii in cealalta. Cele doua grupuri isi arunca bezele si isi iau la revedere zambind, insa despartirea nu e definitiva: va mai fi o data viitoare la tenis, la florarie samd.
Fetele au fiecare in brate cate un buchet de trandafiri.