Aflat zilele trecute la sediul Roton, Mihai Gruia, membru al formatiei Akcent ne-a relatat un incident extrem de neplacut care i s-a intamplat in noaptea dintre 25 si 26 octombrie pe o strada din zona Calea Victoriei. Abia intors de la un concert de la Craiova, Mihai s-a oprit la o petrecere la varul sau. La ora 3 dimineata, el a plecat de la petrecere. La iesirea din bloc a constatat cu stupoare ca un individ care parea a fi sub influenta bauturilor alcoolice ii spargea parbrizul masinii cu un pietroi. Mihai a intrat in vorba cu respectivul incercand sa afle ce s-a intamplat. Printre injuraturi a inteles ca vina lui era ca ocupase locul de parcare al respectivului.
Dandu-si seama ca nu are cum sa calmeze spiritele, Mihai a incercat sa plece si sa uite totul. Totusi omul s-a tinut in continuare dupa masina lui necontenind cu injuraturile si amenintarile. El lovea masina cu picioarele si pumnii si bloca iesirea lui Mihai din parcare. Atunci Mihai a coborat din masina si si-a chemat prietenii de la petrecere in speranta ca macar ei il vor putea calma pe agresor. Intre timp a reusit sa cheme si un echipaj de politie. Prezenta politiei nu l-a impresionat pe individ, el incepand sa aduca injurii politistilor. A devenit chiar violent in momentul in care acestia au incercat sa-l legitimeze si repeta in continuu ca el este o persoana influenta, ca sotia lui este avocat si ca nu-i pasa de nimeni, cu atat mai mult de politie si ca-i va arata el lui Mihai ce inseamna sa se puna cu el. Circul a continuat pana in jur de ora 7 dimineata, cand politistii l-au rugat pe Mihai si prietenii lui sa-i insoteasca la sectie pentru a da niste declaratii.
Vecinii care se adunasera in zona si care pana atunci sustineau ca Mihai este cel vinovat au refuzat sa dea orice fel de declaratie sustinand ca de fapt nu stiu ce s-a intamplat. Inca socat si speriat de ceea ce i s-a intamplat, pentru ca a fost in repetate randuri amenintat, Mihai spune ca cel putin pentru o perioada isi va angaja un bodyguard. El tine sa multumeasca Politiei pentru sprijin si se declara fericit ca este mai mult plecat din Bucuresti avand foarte multe concerte in tara, fiind astfel departe de acel incident nefericit.