FanClub Akcent Mioveni vă pune de astăzi la dispoziţie, în premieră un player foto.
FanClub Akcent Mioveni şi Macromedia INC v-a creat un soft cu care puteţi vizualiza, de acasă, colecţia foto disponibilă on-line.
Acest proiect vine să întregească oferta pentru fanii Akcent. Softul, în varianta finală, 1.0, se poate descărca pe calculatorul personal, de pe pagina de profil. Mergi acum la Descarcă, rulează sau salvează (pentru a rula ulterior) softul Akcent Foto Player 1.0, citeşte cu atenţie licenţa gratuită, dar şi celelalte fişiere, inainte de instalare, acceptă, instalează şi apoi rulează când eşti conentat la internet. În meniul din partea stângă îţi va apărea directoarele, şi prin aplicarea cliclului pe săgeata directorului îţi vor fi afişate imaginile disponibile. Îţi recomand să foloseşti playerul pe ecran întreg, pentru o vizualizare cât mai reală a imaginilor oferite.
Te sfătuim să citeşti termenii înainte de instalare şi să iei aminte de aceştia deoarece softul Akcent Foto Player 1.0, este gratuit pentru uz personal şi supus legilor dreptului de autor, astfel că playerul, în sine, distribuţia şi folosirea lui sunt în competenţa Akcent.home.ro, scriptul ActivScript 2.0 aparţine Macromedia INC şi setupul pentru instalare Inno Setup.
Ca o surpriză, FanClub Akcent Mioveni - Argeş şi Akcent.home.ro îţi pregătesc un player audio şi video pentru audiţia şi vizualizarea clipurilor în condiţii cât mai sigure.