Despre Informatii despre brandul Akcent
Noutăţi Noutati. Intalniri. Arhiva de stiri.
FanClub FanCluburi. Inscriere. Documente. Privat.
Servicii Cea mai bogata oferta de servicii
Contact Posibilitati de contact.Termeni si conditii. Confidentialitate

GameHunter
AudioPlayer

Alte categorii:
Interactiv
Materiale
Special

Akcent GameHunter v1.0

"Akcent GameHunter 1.0" este un software distribuit GRATUIT, bazat pe o tehnologie oferita de Macromedia Inc. si dezvoltata de FanClub Akcent Mioveni Arges. Orice fel de comercializare este interzisa si incalcarea prevederilor atrage dupa sine rigorile legii.

Descaracarea si pastrarea de pe internet pe orice material de stocare, precum si instalarea, folosirea de orice natura a software-ului se realizeaza cu acordul ca ati luat la cunostiinta si ca acceptati termenii si conditiile de utilizare a "Akcent GameHunter 1.0". Daca nu sunteti de acord cu acestia dezinstalati si stergeti orice urma a "Akcent GameHunter 1.0" precum si kitul de instalare al acestuia.

Acest software, "Akcent GameHunter 1.0" este caracterizat prin transparenta. Astfel ca puteti cere orice fel de informatii legate de acesta, raspunsurile fiind asigurate si oferite de FanClub Akcent Mioveni Arges, in masura in care legal si contractual, acestuia i se permite.

Orice nelamurire, orice informatie, orice nefunctionare corespunzatoare, sau pentru optinerea oricarei informatii legate de "Akcent GameHunater 1.0" adresati-va FanClub Akcent Mioveni Arges prin caile puse la dispozitie. Atentie, distribuitorul, producatorul sau posessorul (posesorii) dreptului de autor NU se fac vinovati de ulterioare daune aduse prin folosirea, stocarea sau orice alt fel de legatura cu software-ul, de aceea va este recomandat sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de instalarea software-ului. Ulterioarele modificari aduse termenilor si conditiilor de folosire se pot obtine prin cerere catre FanClub Akcent Mioveni Arges. FanClub Akcent Mioveni Arges isi rezerva dreptul de a nu fi obligat sa aduca automat la cunostiinta fiecare modificare a termenilor si conditiilor de folosite a "Akcent GameHunter 1.0".

Referinte: Macromedia , Flash, Macromedia Flash sunt marci inregistrate Macromedia Inc.